Mål selv radon med dosimetre
fra Nordens ledende laboratorium

Verdens mest nøjagtige korttidsmåling med dosimeter
• Målingen kan gennemføres når som helst hele året
• Unikt stort målevolumen i dosimetret
• Kort leveringstid og resultat af målingen inden for en uge

AKKREDITERET

Hurtig radonmåling på arbejdsplads

Rapidos® – En dosimeter for vejledende resultater på 10 dage.
Bør opfølges med langtidsmåling med Radtrak2®.

AKKREDITERET

Radonmåling på arbejdsplads

Radtrak2® – En dosimeter til pålidelig langtidsmåling af
radon.

Måling af radon med dosimetre fra Nordens førende laboratorium.

Radon er en radioaktiv gas, der dannes naturligt, når Uran238 henfalder. Ifølge World Health Organization, WHO, er 3%-14% af alle tilfælde af lungekræft forårsaget af radon. Risikoen varierer alt efter, hvor man bor. Sundhedsstyrelsen anslår, at omkring 300 tilfælde af lungekræft om året er forårsaget af radon i Danmark. Bor eller arbejder man i en ejendom med et højt radonniveau, dvs. et radonniveau, som overstiger grænseværdien på 100 Bq/m3, løber man større risiko for at blive ramt. Derfor bør man måle radon i hjemmet og på arbejdspladsen.

Radonova er Nordens førende laboratorium for måling af radon i villaer, boligblokke og på arbejdspladser. Ved at bruge vores dosimetre kan man nemt og med stor nøjagtighed måle radonniveauet i indeluften på arbejdspladser, skoler og i offentlige rum. Det eneste, som kræves for at måle, er, at vi sender dig dosimetret, som skal placeres der, hvor du ønsker at måle. Efterfølgende sender du dosimetret retur til vores laboratorium, der analyserer dem og giver dig et resultat for radonniveauet.

Foranstaltningsvirksomheder, konsulenter, ejendomsadministratorer eller andre former for virksomheder, der udfører mange målinger på arbejdspladser og i rum, har mulighed for at bruge vores online platform RadOnline. Her kan du oprette din egen profil og udføre alt fra at bestille dosimetre, hente resultater, se statistik over resultater m.m. Kontakt os, så vi kan oprette en konto eller besvare dine spørgsmål.

Vores virksomhed med baggrund i den akademiske og videnskabelige verden har meget avanceret udstyr til at analysere radon i indeluften ved hjælp af vores dosimetre Radtrak²®, Rapidos® og Duotrak®. Vi placerer os altid meget højt i internationale sammenligningstests. Vores sikre målemetoder med høj nøjagtighed er akkrediteret i henhold til ISO 17025.