Måle radon nu!

Over 3 000 000 leverede dosimetre
• Kort leveringstid og hurtige resultater
• Skandinaviens førende uafhængige laboratorium
• Akkrediteret i overensstemmelse med ISO17025
• Unik produktportefølje giver dig mulighed for at måle radon hele året rundt

AKKREDITERET

Hurtig radonmåling i boligblok

Rapidos® – En dosimeter for vejledende resultater på 10 dage. Bør opfølges med langtidsmåling med Radtrak²®

AKKREDITERET

Radonmåling i boligblok (for årsgennemsnit)

Radtrak²® – En dosimeter for pålidelig langtidsmåling af radon.

Måling af radon med dosimetre fra Nordens førende laboratorium.

Radon er en radioaktiv gas, der dannes naturligt, når Uran238 henfalder. Ifølge World Health Organization, WHO, er 3%-14% af alle tilfælde af lungekræft forårsaget af radon. Risikoen varierer alt efter, hvor man bor. Sundhedsstyrelsen anslår, at omkring 300 tilfælde af lungekræft om året er forårsaget af radon i Danmark. Bor eller arbejder man i en ejendom med et højt radonniveau, dvs. et radonniveau, som overstiger grænseværdien på 100 Bq/m³, løber man større risiko for at blive ramt. Derfor bør man måle radon i hjemmet og på arbejdspladsen.

Radonova er Nordens førende laboratorium for måling af radon i huse, boligblokke og på arbejdspladser. Ved at bruge vores dosimetre kan boligejer eller boligforening nemt og med stor nøjagtighed få svar på radonniveauet i ejendommen. Det eneste, som kræves for at måle, er, at vi sender dig dosimetret, som skal placeres der, hvor du ønsker at måle i henhold til medfølgende instruktion. Efterfølgende sender du dosimetret retur til vores laboratorium, der analyserer dem og giver dig et resultat for radonniveauet.

Foranstaltningsvirksomheder, konsulenter, ejendomsadministratorer eller andre former for virksomheder, der udfører mange målinger i boligblokke, har mulighed for at bruge vores online platform RadOnline. Her kan du oprette din egen profil og gøre alt fra at bestille dosimetre, hente resultater, se statistik over resultater m.m. Kontakt os, så vi kan oprette en konto eller besvare dine spørgsmål.

Vores virksomhed med baggrund i den akademiske og videnskabelige verden har meget avanceret udstyr til at analysere radon i indeluften ved hjælp af vores dosimetre Radtrak²®, Rapidos® og Duotrak®. Vi placerer os altid meget højt i internationale sammenligningstests. Vores sikre målemetoder med høj nøjagtighed er akkrediteret i henhold til ISO 17025.