Skip to main content

Fra apoteksskranken til supporten – Radonova fortsætter sin vækst, og Hanna Hällström er seneste skud på stammen

By februar 9, 2021Nyheder

Hanna Hällströms rejse fra butikschef og apoteksassistent til Radonovas supportafdeling viser igen, at man sagtens kan omlægge sin karriere til et nyt spor. Flere års erfaring med kundekontakt, teamwork og højt tempo har givet Hanna en god baggrund for at arbejde i Radonovas support.

– Jeg startede hos Radonova i november og har naturligvis meget at lære om radon og radonmåling. Samtidig har jeg fået en god introduktion og gode muligheder for intern uddannelse. Her er mange dygtige kolleger, som kan dele ud af både deres viden og erfaring. Når man arbejder i kundesupport, står man hele tiden over for nye situationer og spørgsmål, så man kommer hurtigt ind i tingene. Hvis jeg ikke selv kan hjælpe kunderne, ved jeg, at svaret aldrig er langt væk. Det der adskiller sig mest fra mine tidligere jobs er, at kundekontakten her primært foregår i telefonen, kommenterer Hanna.

Vækst og eget ansvar bidrager til en stimulerende arbejdsplads
– Som arbejdsplads oplever jeg Radonova som meget afslappet og afvekslende. Her er klare visioner og mål, som er let forståelige. Det skaber engagement og en følelse af, at alle spiller en vigtig rolle. I stedet for detaljestyring er arbejdet præget af frihed under ansvar. Her er en fleksibel opfattelse af arbejdsrollen. Sæsonen for radonmåling er cyklisk, og kundernes behov varierer over tid. Mit arbejde begyndte med stort fokus på ordremodtagelse, men handler nu primært om at afslutte målinger og så hurtigt som muligt give kunderne sikre analysesvar. Så man må give en hånd med og får set flere dele af virksomheden. Det giver variation og større viden om hele produktionsprocessen, fortsætter Hanna.

– Sammenlignet med tidligere arbejdspladser adskiller Radonova sig også, fordi de er en virksomhed med stort fokus på vækst. Mine tidligere jobs har i høj grad været præget af krav om besparelser og en presset markedssituation. Hos Radonova handler det mere om udvikling og at vokse på et globalt marked med stort potentiale. Det er naturligvis stimulerende og giver en positiv indstilling til jobbet, afslutter Hanna.

Hanna Hällström er uddannet apoteksassistent og har også arbejdet som butiksassistent og butikschef inden for damekonfektion.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.