Skip to main content

Kundecase, Frankrig: Sådan påtager Radonova sig en større rolle på et konkurrencepræget marked

By marts 9, 2021Nyheder

Udviklingen i de franske radonbestemmelser for nylig har øget interessen for radonmåleudstyr blandt mange lokale forhandlere og måleleverandører i Frankrig. Radonovas partner Julien Ranouil fra virksomheden DOSEXPERT har arbejdet som strålingsbeskyttelses- og radonkonsulent i mange år og har været vidne til de ændringer, der er sket i de seneste år.

Hvordan hjælper Radonova dig med at udvikle din virksomhed, så den lever op til behovene?

JR: Jeg har samarbejdet med Radonova i mange år. Vores relation er i høj grad baseret på tillid. Siden sommeren 2018 er mine kunders efterspørgsel på pålidelige radonmålinger øget kraftigt. Som globalt førende inden for radonmåling er Radonova en meget pålidelig partner, der altid har været i stand til at imødekomme mine kunders behov. Som følge af 1-A-aftalen fra den franske tilsynsmyndighed for nuklear sikkerhed har jeg virkelig brug for en pålidelig partner inden for forsyning af dosimetre. Leveringen er altid hurtig, og jeg oplever en kvalitet og værdi af ydelserne (analyseproces, produkter osv.), der er unik blandt alle leverandører, der arbejder i Frankrig.
Desuden er produktsortimentet meget bredt, så jeg kan imødekomme alle de behov, mine kunder måtte have. Lige fra den simple men pålidelige Radtrak2 til den fremragende ATMOS, et instrument til sniffemålinger

Nu vi taler om instrumenter: På hvilke måder har konteksten for radonmåling udviklet sig?

I de sidste to år har jeg på grund af de nye bestemmelser tredoblet mit behov for dosimetre. Det betyder, at jeg også får flere og flere forespørgsler fra mine kunder vedrørende mere specifikke undersøgelser.
Jeg tror, at behovet for den slags mere specifikke anvendelser vil øges i de kommende år, ligesom behovet for mere traditionelle radonmålinger. Det betyder, at jeg vil få brug for solide instrumenter, der passer til arbejdsfeltet, men som også er lette at bruge og gør mit arbejde simplere.

Hvordan vil du som ekspert i radonmåling sammenligne Radonova med konkurrenterne?

De fleste af instrumenterne på markedet er designet til at opfylde enten videnskabsfolks eller privatpersoners behov. De er ikke dårlige, men de lever bare ikke op til radonkonsulenters behov, som Radonovas sortiment af instrumenter gør.
Ligesom ATMOS til sniffemålinger eller MARKUS til jordmålinger stiller Radonova værktøjer til rådighed, som er designet til at løse det, som radonkonsulenter virkelig har brug for: effektivitet, pålidelighed, præcision, brugervenlighed, prisvenlighed. De kan praktisk talt sætte flueben ud for det hele.

Hvordan ser du på fremtiden med Radonova?

Radonova er en meget dynamisk og innovativ virksomhed. De leverer efter min mening den bedste service, jeg kunne ønske mig. Jeg vil gerne fordybe mig og engagere mig ikke bare som radonkonsulent, men som en aktiv forhandler af Radonovas produkter, særligt i forhold til sortimentet af instrumenter.
ATMOS er sandsynligvis markedets bedste instrument til radonkonsulenter, og jeg er sikker på, at det vil blive mere og mere populært, så længe efterspørgslen er høj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.