Skip to main content

Radonova gør radon- og torondetektoren RAD7 tilgængelig for europæiske kunder

By oktober 22, 2019august 25th, 2020Nyheder

Radonova Laboratories og amerikanske Durridge har indgået en forhandleraftale. Den nye aftale indebærer, at Radonova vil sælge Durridge radon- og torondetektor RAD7 på det europæiske marked. Hidtil er over 5.000 enheder af RAD7 blevet solgt på seks kontinenter. Instrumentet er også blevet en standard inden den globale videnskabelige verden, plus det har været omtalt i over 2.500 forskningsartikler.

– Partnerskabet med Radonova er en vigtig del af vores globale strategi. Vi er overbeviste om, at Radonovas udmærkede ry, viden og salgsteam markant vil øge Durridges eksponering på det europæiske marked. For kunder, der har brug for et radon- og toroninstrument, er RAD7 en prisvenlig løsning. Uanset dens anvendelse tilbyder den samtidig en meget avanceret måleevne, kommenterer Carlos Bielicki, salgschef hos Durridge.

Supplement til ATMOS

– Durridge RAD7 er et udmærket supplement til vores egen radonsniffer ATMOS. RAD7 bygger på en anden teknik og gør det muligt at opspore både toron- og radongas. På grundlag af dette aspekt og RAD7’s resultatliste er det en meget vigtig aftale, som gør vores eksisterende produktudvalg endnu stærkere, siger Karl Nilsson, adm. direktør på Radonova Laboratories.

– Min erfaring er, at RAD7 er et meget pålideligt og anvendeligt værktøj. Evnen til at måle både toron- og radongas er særlig vigtigt i visse anvendelser. Torongas har en halveringstid på et minut, hvor RAD7 muliggør målinger, der kan opdage, om kilden har direkte kontakt med jordluften, som mange gange også er kilden til radon. Det er også et meget effektivt instrument ved måling af radonniveauer i lokaler, hvor ventilationen varierer over tid. Instrumentet har desuden diverse anvendeligt tilbehør til måling i vand og jord, siger Dag Sedin, Senior Advisor på Radonova Laboratories.

RAD7 bruges i en masse forskellige anvendelser i Nordamerika. Blandt andet anvender geologer instrumentet til at måle radon, som er en miljøsporer ved interaktion mellem grundvand og overfladevand. Til disse projekter bruges RAD7 sammen med RAD H2O eller RAD AQUA, som begge er tilbehør til måling af radon i vand.

For mere information kontakt Karl Nilsson, adm. direktør Radonova Laboratories AB

Telefon: 070-639 01 31, E-mail: karl.nilsson@radonova.com

For mere information om radon og radonmåling besøg www.radonova.dk.

For mere information om Durridge besøg www.durridge.com

Rad7

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.