Måleinstrumenter: veteran drives af at hjælpe kunderne

By april 14, 2020 Radonmåling

Fredrik Lindén har mange års erfaring med at arbejde med måleinstrumenter til radon. Da hans tidligere arbejdsgiver Gammadatas afdeling for radoninstrumenter blev erhvervet af Radonova i begyndelsen af 2019, blev Fredrik en del af et instrumentværksted, der arbejder på højtryk.

– Jeg trives rigtig godt med en varieret arbejdsdag. Mine arbejdsopgaver strækker sig fra indkøb og lagerhåndtering til service, test og produktion. Vores måleinstrumenter og de ydelser, vi tilbyder, har en stor indvirkning på vores kunders forretning og hverdag.

– Service- og supportarbejdet indebærer meget tætte kundekontakter. Det er stimulerende og giver arbejdet en særlig mening, når man kan hjælpe kunden så hurtigt og godt som muligt. Testfasen er også sjov, fordi den afrunder et omfattende arbejde på værkstedet. Dermed får vi en vigtig bekræftelse af, at instrumentet er klar til brug i felten.

Frihed og ansvar fremmer engagementet

– Der er god plads til individet hos Radonova. Jeg kan mærke, at jeg er på en arbejdsplads, hvor den enkelte medarbejders og virksomhedens mål stemmer overens. Vi ønsker at tilbyde rigtig gode instrumenter og radonmålinger, der hjælper både vores partnere og de enkelte forbrugere. Med frihed og ansvar vokser også engagementet. Det tror jeg er vigtigt, når man som os arbejder meget med relativt komplekse flows og processer. Det skal gøres rigtigt i alle led.

Erhvervelsen gav Radonova et komplet instrumentprogram

Ved at erhverve radoninstrumentdelen af Gammadata Instrument i begyndelsen af 2019 fik Radonova et komplet program med instrumenter og produkter til at måle radon. Erhvervelsen indebærer, at Radonova har forstærket sin position som verdensførende inden for radonmåling i hjem og på arbejdspladser.

Måleinstrumenter: veteran drives af at hjælpe kunderne

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.