Skip to main content

Stor interesse for den europæiske radonuge

By oktober 11, 2021november 1st, 2021Nyheder

Efter at sidste års udgave af den europæiske radonuge blev aflyst, er interessen meget stor op til årets arrangement. Konferencen afholdes i år i Fribourg, Schweiz, mellem den 12. og 15. oktober. Arrangementet, som finder sted i kølvandet på en meget stor interesse, samler forskere, myndigheder og brancherepræsentanter fra Europa og resten af verden. 

Bag arrangementet står European Radon Association (ERA). Fra Radonova deltager José Luis Gutierrez Villanueva, Thomas Chauvin og Patrik Nöteberg.

Årets program har fokus på internationalt samarbejde inden for radonspørgsmål og ROOM (Radon Outcomes On Mitigation Solutions).

– For os, der arbejder med radon, bliver årets konference en af de vigtigste, der er afholdt. Dels fordi vi igen får mulighed for at mødes fysisk og se på og drøfte de nyeste forskningsresultater og erfaringer inden for arbejdet med radon. Dels giver arrangementet en unik mulighed for sammen at kunne se fremad og forstå, hvilke områder der er de vigtigste at prioritere, både nationalt og internationalt, siger Radonovas José-Luis Gutiérrez Villanueva, sekretær hos ERA.

Yderligere information om European Radon Week 2021 findes her»

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.